|
|||
|
|||
Mislim da se Banetu nece svideti ideja sa prasencetom, bice bolje dva prasenceta!!!
|
|
||||
|
||||
Citat:
kad se slavi nek se slavi, a kad detektori pocnu da daju rezultate pojacacemo i ishranu ubacivanjem neke jagnjetine sta god da izaberes sretno ti bilo pozzzz ps. pazi da guda bude res i dobro posoljena da te ne bije maler hahah |
|
||||
|
||||
Bravo Vumi !
|
|
|||
|
|||
Kada smo več prošli na cjene... u Bosni košta 760€ ali za nekoga ko je iz Bosne mora da plati neke stroškove slanja, ali za mene ti stroškovi nisu mali jer treba slati preko 2 granice... čitao sam na forumu koliko je bilo troškova slanjem minelaba koji je poslan na Irsku... ja bi imao nekih 120€ stroškova pa sada računajte
|
|
||||
|
||||
Ne znam na koje troskove slanja mislis, ako mislis na postarinu onda bi morao reci o kojoj se zemlji radi (toliko velika sigurno nije), Sjednes u auto ili bus i odes tamo, jednostavno, tako svi rade
|
|||
|
|||
Detektor je kod kuče, Minelab explorer SE. Sada treba da se uči kako... i nadam se i na vašu pomoč.
|
|
||||
|
||||
Drago,cestitke na novom detektoru.Zelim ti mnogo uspjeha i srece pri traganju.
|
|
||||
|
||||
Sada ti nema nista drugo nego da sjedis svaki dan sa njime kuci ili negdje na njivi i testiras ga. Samo moras redovno sa njim izlaziti na teren da ne zaboravis kako radi (naravno kada naucis)...par mjeseci (posebno sada, kada dodje zima i bude snijeg) je dosta da izadjes iz stosa .
U svakom slucaju sve najbolje i puno nalaza (koje cemo i mi, nadam se, moci vidjeti).
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
detektor MINEORO da li je to detektor iz snova | belja | Vrste i namjena | 19 | 03.05.2008 00:11 |
USA Army detektor | Stef74 | Zanimljivosti | 1 | 15.07.2007 02:51 |
Novi Fisherov detektor | Vumi | Vrste i namjena | 6 | 01.02.2007 20:42 |
Novi detektor na trzistu :) | Vumi | Vrste i namjena | 5 | 21.03.2006 15:11 |
Proslost i bastina Vinodola | rammstein | Antika | 3 | 03.02.2006 23:57 |