|
Srednji vijek Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period, ca 500-1500 godine |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Obican fals
|
|
|||
|
|||
Ovakvu kacigu nisam nikad vidio. Malo mi je čudan spoj na njoj , kao da je novo letovanje. To što nazivaš mačem, nije mač već bodež. Pokušaj ga barem malo bolje snimit, i napisati dimenzije. Za cijene na zapadu, zaboravi. Kod kuće je sve puno bolje. Bolje ćeš proći sa razmjenom ili ponudom muzeju, nego na zapadu.
|
|
|||
|
|||
Znam ja jednog koji je napravio takav slican slem,stavio u kokosinjac da ga kokoske pos..u pa ga zakopao malo u zemlju i na kraju prodao "jeftino" u Italiju za 10 000 e
I onda se cudimo zasto nama Srbima ne daju u Evropu...Pa mi smo ljudi |
|
||||
|
||||
Citat:
uostalom i taj italijan sto je kupio /ilegalno/slem uzeo ga je povoljno da bi ga prosledio nekome za mnoooogo vise od tih 10000 misleci kako je zajebao sasavog i glupog balkanca, e pa od g....a se pita ne pravi...zlo ciniti dobrom se nadati, toga NEMA , ne postoji prijatelju,ko se maca/slema/lace,zbog maca/slema/ i strada /novcanik/hahha da dodam jos i ovo, ne pravdam uopste ove ilegalne radnje , i svako ko radi falseve po meni treba da robija/kad ga uhvate na delu/,samo kazem ko sa djavolom tikve sadi.... |
|
||||
|
||||
Neodgovorno je jedan narod trpati u isti koš s lupežima, bez obzira koliko ih ima među njima, Baneta poznajem kao istinskog borca protiv tih smradova.
Takve tipove jednostavno treba ignorirati, kad izgube smisao i svrhu, nestaće na isti način na koji i nastadoše. |
|
|