|
||||
|
||||
phallus
Zanimljiv pronalazak koji je jedan francuz pronasao.
Ovakvi primerci privezaka su veoma cesti u doba rimljana ***** i kazu da ovaj sto ga mi kazemo "sipak" preztavlja zensku vaginu i palac izmedju njen klitoris.
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
||||
|
||||
Nije istina, ta figa ima slijedeću poruku: "Budi mi silan i dobro mi stoj."
Šipak je protiv uroka - ne daj Bože da mi Rođo padne. To što konji bez mašte pišu, obična je glupost. |
|
||||
|
||||
Ovdje(Holandija)bi ti bilo bolje da figu ili "sipak"ne koristis u borbi protiv uroka,jer bi ti se moglo desiti da popijes samarcinu.Ovdje se tim znakom pita zena hoce li spavati sa tobom.Cesto koristeno u ovdasnjim "crvenim ulicama".Mozda im je to ostalo od rimljana?
|
|
||||
|
||||
Neka nam živi dobri stari Amsterdam i njegove Figice.
|
|
||||
|
||||
pa kod nas koliko znam sipak je jedno a fige su sasvim drugo ,fige je kad palac zatvoris u saci a sipak je ono na slici gore,
inace kod italijana postoji i izraz u slengu "figa "i odnosi se na zenski polni organ usput samo da dodam da podrzavam zelju da nam sto duze zivi amsterdam i njihovi krajevi pod crvenim fenjerima sa zeljom da tako lepa boja fenjera konacno obasja i neke druge nama blize krajeve hehehe |
|
|||
|
|||
Takav privjesak, koji je jako čest ( i u različitim materijalima ) naziva se : manvs fica. Nosile su ga uglavnom žene. Za što im je mogao poslužiti ( s obzirom na veličinu, a nema ni baterije ), pojma nemam. A što se tiče želje za crvenim svjetlima ( lampama ) malo bliže, a ne samo u Amsterdamu, treba se sjetiti poznate izreke svima znanog crvenog Mao Ze Doonga ( Mao Ce Tunga ): Sve su žene ***** osim moje majke. Majko , oprosti, i ti si žena. ( Ovo sam čita u Crvenoj knjižici. Majke mi. )
|
|
||||
|
||||
Bice da si pogrijesio, to nisu rijeci Mao Ce Tunga, nego jednog ruskoga pjesnika