|
|||
|
|||
Boban ??????
Evo konacno za neke koji ne veruju i pojedinacnih fotografija. Molim vas za komentar
Promijenjeno od Miki (23.05.2007 u 23:30 sati) |
|
||||
|
||||
Bravo dečki!
Na onom prstenu je gema od jaspisa s prikazom pana. Daj molimte, ako ti nije teško poslikaj i preostalo. |
|
||||
|
||||
Sada tek pročitah naslov, mora da ga prokomentiram.
Ne radi se o nikakvoj nevjeri. Na osnovu loše, mutne slike, teško je dati nekakav pametan komentar, a o determinaciji predmeta, da ne govorim. Mislim da nema razloga za bilo koji oblik ljutnje. Inače, determinacija i procjena se naplaćuje, deset posto od procijenjene vrijednosti, a ja vama to radim za badava, pa ako ništa više trebalobi biti bar malo zahvalnosti za moj uloženi trud i izgubljeno vrijeme. |
|
|||
|
|||
Enigma sto se mog tumacenja naslova tice i po mojoj proceni nije se odnosilo na tebe. Tebi svaka cast. POZDRAV. Nadam se da slike govore hiljadu reci ,sto bi se i reklo. Malo je onih koji bi mogli da procene pravu stvar.
|
|
||||
|
||||
Skituljko !
|
|
|||
|
|||
pozdrav
Citat:
naslov teme se nikako nije odnosio na tebe jer do tvog misljenja mi je itekako stalo. To se odnosi na nekoga drugog koji ce se u naslovu sigurno prepoznati a koji je usput toliko nepismen da ne ume ni da se izrazi i napise sta misli a kamo li da nekakvu procenu. U svakom slucaju hvala na interesovanju a ja cu pokusati da stavim i ostale pojedinacne fotografije ostalih predmeta. S postovanjem |
|
|||
|
|||
ostali predmeti
Evo fotografija i ostalih predmeta pojedinacno
|
|
|||
|
|||
jos fotografija
evo i ostalih fotografija
|
|
||||
|
||||
Ok!
|
|
|||
|
|||
Znate, kao što u svakom zlu ima i nečega dobroga, tako i globalno zatopljenje možda netreba gledati samo s loše strane.
Promijenjeno od Miki (23.05.2007 u 23:31 sati) Razlog: Weber ??? |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Kradljivci srpskog blaga | Stef74 | Zanimljivosti | 29 | 02.02.2010 11:24 |