|
Portal | Galerija | Pričaonica | Detektor šop | Pomoć | korisnička lista | Kalendar | Označite sve forume kao pročitane |
Whites Svi whitesovi modeli |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Novi model uskoro na trzistu
Evo ga nasljednik od DFX-a . Ovo ce biti najnoviji whitesov model. Imate i prikacen PDF da vidite malo kako izgleda sve to
http://files.filefront.com/vision+fi.../fileinfo.html
|
||||
|
||||
Hvala Vumi, koncept je po mom ukusu, čim više parametara i podataka tim bolje, pitanje je što će ispasti u konačnici.
|
|
||||
|
||||
Ma raslje ko raslje
|
|
||||
|
||||
SPECTRA V 3
Ovaj je moj i Božji, pogledajte detaljno ovo čudo, nema šta nema. Vrhunska igračka, živo me zanima cijena.
Promijenjeno od Enigma (30.04.2009 u 01:45 sati) |
|
|||
|
|||
Djabe dobar detektor ako ne znas gde da trazis
|
|
||||
|
||||
Ja sigurno ne znam, ali detektor zna, a ovaj je najpametniji do sada.
Ljubav na prvi pogled ne znači da će brak biti uspješan, vrijeme će pokazati. |
|
|||
|
|||
Cena ce biti izmedju 1500€ i 1600€, a moze da skida i avion u letu........... Ovo je odgovor na E-track od Minelaba
|
|
||||
|
||||
Pa za ovaj detektor ti treba jos bar 3 pomocnika kako bi ti mogli tumaciti sta je sta ili bar jedan rasklopivi sto i stolica, kako bi nakon pronadjenog signala mogao otvoriti knjigu i pokusati pronaci sta bi taj signal mogao biti . Ovo je za one koji jos uvijek nisu zavrsili skolu i vole da uce .
|
||||
|
||||
Citat:
Kako da se dokopam nabavne dozvole ? |
|
||||
|
||||
Citat:
|